The Neuronavigator

Welkom bij de community voor autisme, waar jij je thuis voelt terwijl je werkt aan de beste versie van jezelf. Hier vind je niet alleen de kennis en tools die je nodig hebt om te groeien, maar ook een warme en ondersteunende omgeving waar je jezelf kunt zijn. Kom binnen en ontdek wat we voor je kunnen betekenen!

coaching picute 2

Welkom bij The Neuronavigator een community en coaching programma speciaal ontworpen voor mensen met autisme. Waar verandering en groei samenkomen!  
Als iemand met autisme begrijp ik de uitdagingen waar je mee te maken hebt en dat het leven niet altijd makkelijk is. Dat is precies de reden waarom ik deze community heb opgericht.

In onze community vind je niet alleen waardevolle kennis en praktische tools om je leven te optimaliseren, maar ook een ondersteunend thuis van gelijkgestemden. Samen bouwen we aan rust, balans en een betere toekomst.

Als personal trainer heb ik tientallen mensen geholpen hun gezondheid te optimaliseren. Ook kan ik niet genoeg krijgen van alles omtrent de werking van het lichaam. Zo reis ik de hele wereld over om deze kennis en ervaring te vergaren.

Al mijn kennis en ervaring heb ik dan ook gebundeld in The Neuronavigator community. Hier krijg je stapsgewijze kaders en tools om elk aspect van je leven te transformeren.

Dus sluit je aan bij de Neuronavigator community en ontdek de kracht van verandering en verbondenheid.

Je bent niet alleen – samen zetten we de stappen naar een leven vol mogelijkheden.

Wat mag je verwachten van The Neuronavigator community

Op mijn 13e werd de diagnose autisme bij mij gesteld. De jaren die volgde waren een constante worsteling met mezelf en de wereld om mij heen. Wat zich zowel fysiek als mentaal uitte. 

Maar toen ontdekte ik mijn passie: het menselijk lichaam.

Sindsdien heb ik alles wat ik kon vinden verslonden over hoe je het lichaam optimaal kunt benutten. Ik heb gereisd naar alle uithoeken van de wereld, mijn eigen trainingsstudio opgezet en tientallen mensen geholpen om hun gezondheid te verbeteren.

En nu heb ik al deze kennis en ervaring samengebracht in The Neuronavigator community. Hier kun jij de kennis en tools vinden om het maximale uit jezelf te halen.

Join ons vandaag nog!

Als je je bij The Neuronavigator community aansluit, heb je direct toegang tot jouw wonderland vol met trainingen en uitleg over een uiteenlopen scala van onderwerpen die maandelijks worden bijgewerkt.

Daar vind je ook het intake formulier, waarmee we jouw doelen en wensen in kaart breng.

Binnen twee dagen staan jouw trainings- en voedingsapp klaar, zodat je gelijk aan de slag kan gaan met het optimaliseren van jouw leven.

In onze community delen we overwinningen, vooruitgang en beantwoorden we elkaars vragen.

Het is ook de perfecte plek om andere leden te leren kennen en, als je dat wilt, te chatten, voicebellen, videobellen of zelfs af te spreken.

Jij bepaalt hoe je de community gebruikt. Het enige dat ik van jou vraag is respectvol met elkaar om te gaan en elkaar te behandelen zoals je zelf graag behandeld wilt worden.

Mijn missie is dat jij je thuis voelt.

Dit alles is beschikbaar voor slechts €45,- per maand.

Nu tijdelijk als lanceer actie  €35.- per maand!

Ik  kijk er naar uit om je welkom te heten in onze community!

En als je binnen de eerste 30 dagen niet tevreden bent, koop ik de toegang van je terug.

Ik wil dat jij je investering met vertrouwen doet.

Veel gestelde vragen:

Zodra je lid wordt, word je toegevoegd aan mijn ultramoderne onboarding-onderwijssysteem voor klanten. Hierbij loop je de intake door waarna ik aan de slag ga om alles uit te werken zodat je binnen twee dagen klaar bent om te beginnen!

Nee dat is niet nodig. In de intake kan je aangeven wat je wensen zijn. Voor de ene kan dit betekenen sporten in de sportschool, voor de andere thuissporten, en voor weer een ander elke dag een wandeling maken. We kijken samen waar jij het meeste baat bij hebt.

-Trainingsapp met schema’s.
-Voedingsapp met voedingsschema’s, boodschappenlijstjes.
-Online community met mogelijkheid tot vragen stellen.
– Maandelijks group call in de community met mij en de rest (niet verplicht om deel te nemen).
– Coaching hub vol trainingen en video uitleg over verschillende onderwerpen voor zowel mannen als vrouwen.
– Tijdelijk ook de 12 weken neuronavigator planner (wordt verstuurd via de post)
– Exclusieve kortingen

 

En nog veel meer!

Dit is geheel afhankelijk waar jij je fijn bij voelt. Ook dit kan je aangeven in de intake.

Nee. Je leert alles wat je moet weten en bij elke stap sta ik en de community klaar om jouw te ondersteunen.

Ja dit is mogelijk. Stuur mij hiervoor een email naar info@bramjansmapt.nl en dan zorg ik er voor dat alles in orde wordt gemaakt.

Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd op maandelijkse zodat je je resultaat kan blijven verbeteren en maximaal gebruik kan maken van de community.

Ja dit is mogelijk. Je kan dit onder andere doen in de community of tijdens de coaching calls.

De community is voor mensen met autisme, een vermoeden hiervan, maar ook ADHD en andere neurodivergenten zijn van harte welkom! 

Je mag mij voor vragen altijd een mailtje sturen naar: info@bramjansmapt.nl